Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safari Lodge op Kreta

Griekenland, Kreta

  • Aan de zuidkust van Kreta
  • Compleet ingerichte safari lodge
  • Prachtig uitzicht op de Psiloritis

Omringd door weelderige tuinen met olijfbomen biedt de Safari Lodge op Kreta totale privacy en een adembenemend uitzicht op de Psiloritis, de hoogste berg van Kreta.

Geniet van een ontspannen verblijf in een prachtige luxe Safari Lodge op Kreta, gelegen aan de idyllische zuidkust van het eiland. Deze comfortabel en compleet ingerichte lodge biedt alle moderne gemakken die je je kan wensen. De lodge bevindt zich aan de rand van het charmante dorp Pitsidia en biedt een adembenemend uitzicht op de hoogste berg van Kreta, de Psiloritis.

Safari lodge

De Safari lodge is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De twee aparte tweepersoonsslaapkamers beschikken over comfortabele bedden en airconditioning. In de woonkamer staat een loungebank die eenvoudig kan worden omgebouwd tot een extra bed voor twee personen, zodat er in totaal zes personen kunnen overnachten.

De badkamer beschikt over een massagedouche, wastafel en toilet. In de keuken vind je alle benodigde apparatuur, waaronder een grote koelkast met vriezer, een (stoom)oven, magnetron en een tweepits kookplaat. Verder kun je op het privéterras dineren aan de eettafel en ontspannen in de loungeset.

Grote groep

Voor groepen tot maximaal 9 personen is het mogelijk om de Safari Lodge te boeken in combinatie met Villa Louloudia. Deze accommodaties liggen naast elkaar en de normaal gescheiden terreinen kunnen gedeeld worden wanneer beide accommodaties samen geboekt worden. Bovendien kan er dan ook gebruik gemaakt worden van het zwembad dat bij Villa Louloudia hoort.

Locatie

De Safari Lodge op Kreta bevindt zich aan de rand van het pittoreske dorp Pitsidia en is omgeven door prachtige tuinen met olijfbomen, die zorgen voor privacy. Geniet van het adembenemende uitzicht op de hoogste berg van Kreta, de Psiloritis. Op slechts 5 minuten loopafstand vind je de gezellige restaurants en winkels van Pitsidia. Daarnaast liggen er meerdere stranden op slechts 5-10 minuten rijden, zoals het bekende hippiestrand van Matala, de uitgestrekte stranden van Komos en Kalamaki Beach. Verder ligt de hoofdstad Heraklion op slechts 50 minuten afstand. Hier kun je de rijke geschiedenis en cultuur van Kreta ontdekken.

Voorzieningen van Safari Lodge op Kreta
  • Airconditioning
  • Barbecue mogelijk
  • Keuken
    • Koelkast met vriesruimte
    • Koffiezetapparaat
    • Kookplaat
  • WIFI

Safari Lodge op Kreta op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Glamping.nl