Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tiny Stays

Australië, Victoria

  • Verschillende locaties; platteland, bossen, boerderij
  • Tiny houses
  • Tot rust komen in de natuur

De Tiny stays zijn een perfect toevluchtsoord in de natuur! Geniet van prachtig uitzicht op de zonsopgang en spot veel kangoeroes en bijzondere vogels in de omgeving.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en verblijf bij Tiny Stays voor een unieke ervaring in de natuur. De Tiny Stays, gelegen in Victoria, Australië, zijn volledig off-grid en worden aangedreven door zonne-energie, waardoor je ze kunt plaatsen op de mooiste, afgelegen locaties. Elke tiny house is zorgvuldig ingericht met alle gemakken die je in een boetiekhotel zou vinden. Denk aan een queensize bed met luxe beddengoed, een complete keuken met koelkast en fornuis, een toilet en een warme douche. Daarnaast is er een bluetooth speaker en een selectie boeken en bordspellen beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken.

In de Yarra vallei

Er zijn verschillende type tiny houses om in te verblijven. Één van de tiny houses bevindt zich midden in de Yarra vallei, op een prachtig privéterrein dat slechts een uur rijden van Melbourne ligt. Op slechts vijf minuten afstand ligt het centrum van Hallsville, en binnen tien minuten bereik je enkele van de beste wijnhuizen die de Yarra vallei te bieden heeft. Het uitzicht rondom het huis is fenomenaal, en je hebt de omgeving helemaal voor jezelf. Geen andere mensen, alleen jij, je partner en de rust van de natuur.

Uitzicht op bergen en wijngaarden

Bij een andere tiny house bekijk je de zonsondergang met uitzicht op de bergen en wijngaarden. Geniet van een picknick met een wijntje en spelletjes. Ga naar het stadscentrum om een hapje te eten of ga het beroemde Redwood-bos verkennen.

Activiteiten in omgeving

Vanaf alle Tiny stays heb je toegang tot tal van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Zoals een bezoek aan Arthur’s Seat, waar de stoeltjeslift een fantastisch uitzicht biedt over het landschap.

Overige bestemmingen in de buurt

Balgownie - Glamping.nl

Balgownie

Victoria, Australië

  • Sterrenkijken vanuit Glamping Bell Tents
  • Verblijf in het pittoreske wijnland van centraal Victoria
  • Een eigen terras en moderne gemakken

Geniet van sterrenkijken vanuit de Bell Tent of kom tot rust in het buitenbad van de Safaritent. Met comfortabele kamers en faciliteiten voor alle soorten reizigers, zorgt Balgownie Bendigo voor een onvergetelijk verblijf in het pittoreske wijnland van centraal Victoria.

Halls Gap Lakeside - Glamping.nl

Halls Gap Lakeside

Victoria, Australië

  • Prachtig uitzicht op het Grampians Nationaal Park
  • Geschikt voor maximaal vijf personen
  • Wandelen, rotsklimmen, kajakken en meer

Vanaf de safaritenten van Halls Gap Lakeside, geschikt voor maximaal vijf personen, heb je prachtig uitzicht op het Grampians Nationaal Park. Na een dag vol avontuur kun je onder de sterrenhemel tot rust komen bij je eigen kampvuur, genietend van de rust en natuur. 

Glamping.nl